top of page

LA FIRMA

Andreu Batlle i Amat i Teresa Casanovas i Rofas són els socis d’aquesta firma.

 

Amb més de 40 anys d’experiència, la confidencialitat, la honestedat i el servei integral són les bases de la nostra feina.

Al cor de Vilafranca, som advocats , i és la nostra vocació pel dret i servei integral i honest a les persones.

 

Col·laborem amb altres professionals especialistes i tenim una xarxa de col·laboradors per proporcionar-te la millor solució i resposta als teu problemes.

ADVOCATS

SC_Fotografia_BatlleCasanovas_2005_009.j
​​ANDREU BATLLE 

Va estudiar a la facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona en la promoció 1972-1977.

 

Paral·lelament va estudiar a la Facultat de Ciències de la Informació, secció Periodisme, també a la Universitat Autònoma de Barcelona en la promoció 1972-1977.
 

Es va diplomar el 15 de juliol de 1972, per la “Escuela Regional de Radiofonismo” en les especialitats d’Informador-Guionista i Locutor.

 

Es va col·legiar a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona el 04 d’octubre de 1979.

 

Fundà el seu primer bufet a Barcelona al gener de 1980 i a l’any 1983 a Vilafranca del Penedès.

 

Durant la seva trajectòria professional sempre ha desenvolupat l’exercici lliure de l’advocacia en els àmbits administratiu, civil i mercantil, destacant:

 

 • Assessorament en assumptes administratius i civils als Ajuntaments de Cabrera d’Igualada, Castellet i La Gornal, Sant Martí Sarroca, Olèrdola, Subirats, Sant Cugat Sesgarrigues, Olesa de Bonesvalls, Sant Pere de Riudebitlles, Sitges i La Torre de Claramunt.

 • Col·laboracions amb l’Ajuntament de Gavà ininterrompudament des de l’any 1980 fins a l’any 2015, defensant el interessos dels Agents de la Policia Local i assessorant a les seves empreses municipals “Gavanenca de Terrenys i Immobles, S.A.”, “Gavanenca d’Obres, S.A.”  i “Prestació de Serveis al Ciutadà, S.A. (PRÉSSEC)”

 

En data 22 de novembre de 2011 constituí la Societat Limitada Professional BATLLE & CASANOVAS ADVOCATS S.L.P., amb l’Advocada Sra. Teresa Casanovas Rofas.

 

Actualment ostenta els següents càrrecs:

 

 • Sots delegat de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona al Partit Judicial de Vilafranca del Penedès per elecció.

 • Membre de la Junta Directiva de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP).

 • Secretari del Patronat de la Fundació i de la Junta Directiva del Museu de les Cultures del Vi de Catalunya (VINSEUM).

SC_Fotografia_BatlleCasanovas_2005_013.j
​​TERESA CASANOVAS
 

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i col·legiada a l'I·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona des de l'any 1990.

La seva dilatada experiència professional ha estat adquirida durant aquests trenta anys d'exercici a través del treball en diversos despatxos d'advocats, fins a crear la seva propia firma, Batlle&Casanovas Advocats, juntament amb el seu soci Andreu Batlle Amat a l'any 2011, amb dedicació específica en l'àmbit del dret civil, processal i de família.

Per tal d'aconseguir el màxim grau d'especialització, ha continuat la seva formació, obtenint, entre d'altres, les següents titulacions:

 • Màster en Dret de Família per L'I·ltre Col·legi de l'Advocacía de Barcelona.

 • Màster en Dret Processal Civil per L'I·ltre. Col·legi de l'Advocacía de Barcelona.

 • Màster en Dret de Família i Infància per la Universitat de Barcelona.

 • Màster en Dret Civil Català Avançat per la Universitat de Barcelona.

 • Diplomada en Orientació a la investigació jurídica per la Universitat de Barcelona.

 • Actualment, doctoranda de segon curs a la Universitat de Barcelona, en la especialitat de dret de família i infància.

És també membre de la Societat Catalana d'Advocats de Família

bottom of page